Daniela Šinkorová má neskutečně dobré srdce. Z dovolené z Itálie si přivezla nečekaný suvenýr

28. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Daniela Šinkorová (Foto: Frekvence 1)

Herečka Daniela Šinkorová si po náročném pracovním roce užívala dovolenou na italské Sardinii. Z ní už se sice vrátila, ale srdce jí tam stále zůstalo. Potkala tam opuštěného pejska, kterému se rozhodla dát nový domov.

Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal.” Tak zní slavný citát z knížky Malý princ od spisovatele Antoine De Saint-Exupéryho. Herečka Daniela Šinkorová si jeho význam uvědomila až během svého pobytu na dovolené, kde zcela nečekaně získala nového čtyřnohého parťáka. Fotku rozkošného střapatého voříška i jeho dojemný příběh sdílela herečka na svém Instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by Daniela Šinkorová (@sinkord_official)

Daniela má dobré srdce, protože osud zvířete jí totiž nebyl lhostejný. „Tahle krasavice byla opuštěná, bezprizorní návštěvnice restaurace, ve které jsem byla štamgastem… Přišla vždycky večer, žebrala od hostů z talířů, pak unavená po celém dni bloudění usnula. Majitelé restaurace ji nechali se u nich vyspat, ráno zmizela. Velký problém byl, že milovala mazlení. Okamžitě se otočila na záda a poskytla bříško k drbání každému, kdo byl ochotný“ líčila.

Daniela se rozhodla, že jí dá najíst, koupí jí obojek a zbaví jí blech. To všechno udělala, ale fenka se od ní od té doby nehnula na krok. “Nic dalšího jsem nečekala, neznalá chování opuštěných pejsků. Ovšem ona – MIMI – se okamžitě stala mou nedílnou součástí. Nehne se ode mne ani na krok a já teď nevím, co mám dělat. Tak silnou vazbu vděčnosti jsem nečekala,” dodala překvapeně.

View this post on Instagram

A post shared by Daniela Šinkorová (@sinkord_official)

Od té doby spolu chodí na procházky a je jisté, že se jedná o opravdu silné pouto. I proto se rozhodla, že pejska na Sardinii nenechá a dá mu šanci na nový domov. Dostat psa do Česka je ale velmi složité. Fenka potřebovala pas, aby mohla cestovat do zahraničí, což ale chvíli trvá. Proto se o ní teď stará herečky kamarád. Daniela ale plánuje, že se za Mimi vrátí a společně se pak odcestují do Česka.

Celebrity - další články

Doporučujeme