Takhle bude vypadat nový Elvis Presley! Do kin míří snímek o Králi Rock and Rollu

21. února 2022·Celebrity·Redakce

Austin Butler jako Elvis Presley. (Foto: Profimedia)

Do kin před začátkem léta vstoupí očekávaný snímek o životě Krále Rock and Rollu Elvise Presleyho (†42). Ten dokázal skloubit inspiraci z černošského spirituálu, blues, country a stal se nejvýznamnější postavou amerického rock and rollu. Tuto ikonu a hlavního hrdinu si zahraje třicetiletý Austin Butler, který je znám ze snímku Tenkrát v Hollywoodu. Informoval o tom server Nationalworld.

Herec Austin Butler na konkurzu porazil oblíbeného popového zpěváka Harryho Stylese, který je idolem mnoha dívčích srdcí. Nakonec to byla pro filmaře skvělá volba, protože výsledná podoba je naprosto dokonalá.

První trailer k snímku zachycuje život rokenrolového hudebníka. Z mladého chlapce žijícího v Memphisu v Tennessee se stane hvězda světového formátu. Nechybí ani zpěvákovo sídlo v Gracelandu a intenzivní pozornost tisku, které Presley čelil.

Součástí budou i nezapomenutelné hity jako “Jailhouse Rock”, “That’s All Right Mama” nebo “Unchained Melody”. Režisérem je Baz Luhrmann. “Pokud chcete prozkoumat Ameriku 50., 60. a 70. let, nemůžeme si vybrat větší a ikoničtější příběh než život Elvise Presleyho,” nechal se podle serveru slyšet režisér.

Ve filmu se objeví i herec Tom Hanks, který si zahraje manažera, plukovníka Toma Parkera. S ním měl podle serveru Presley velmi bouřlivý vztah.

Celebrity - další články

Doporučujeme