Takhle vypadá kosatka? Fanynka si drsně rýpla do postavy Nikol Štíbrové

13. srpna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / stibrovicnikolka

Když Nikol Štíbrová (33) sdílela na sociálních sítích snímky z rodinné dovolené, na kterých je pouze v plavkách, většina fanoušků ji zahrnula lichotkami. Některým diskutérům se nicméně zdálo, že nějaké to kilo přibrala. Herečka a moderátorka se však s kritikou poprala s nadhledem sobě vlastním. 

Asi nikdo z nás se čas od času nevyhne komentářům či poznámkám, které nám úplně nezalichotí. To se stalo i herečce, moderátorce a člence tria 3v1 Nikol Štíbrové.

Když se podělila o fotky z rodinné dovolené v Itálii, přistály jí v poště překvapivé komentáře. „Napsala mi jedna slečna na fotku v plavkách, ať si to neberu osobně, ale že je vidět, že se mám dobře,“ svěřila se Štíbrová na svém Instagramu.

Z poznámky, kterou by si někdo nemusel vyložit úplně lichotivě, si ale nic nedělala. Dokonce se sama připodobnila ke kosatce Willymu z filmu Zachraňte Willyho.

Ještě nedávno se přitom herečka pochlubila, že váží o celých deset kilo méně, než před devíti lety. “Pořád se mi někdo ptá, ‘co mi tenkrát bylo’ , popřípadě ‘co mi je teď’, že sem zhubla. Hele… nic. Ani tenkrát, ani teď. Jen mám prostě obyčejný tělo, který v různejch životních obdobích vypadá různě, to mi vlastně přijde i celkem logický. Tělo, který se vyvíjí, který bylo hubený, pak nabralo, pak shodilo, tělo který postupně stárne. Normální člověk,” vyjádřila se v půlce července.

View this post on Instagram

Já ve Vyprávěj před 9 lety (nou filtr) a já letos (nou filtr). Pořád se mi někdo ptá, „co mi tenkrát bylo“ , popřípadě „co mi je teď“, že sem zhubla. Hele…nic. Ani tenkrát, ani teď. Jen mám prostě obyčejný tělo, který v různejch životních obdobích vypadá různě, to mi vlastně přijde i celkem logický. Tělo, který se vyvíjí, který bylo hubený, pak nabralo, pak shodilo, tělo který postupně stárne. Normální člověk no. Ale trápila sem se, ne že ne. Nejedla sem o nic víc než teď, ale prostě měla sem o 10 kilo víc. A čim víc sem měla v hlavě, že je nějakej problém, tim víc sem přibírala. Mimochodem, pro holku neni snad nic víc ponižujícího, než si o sobě číst každej tejden, jak strašně teď vypadá, tenhle bulvární bodyshaming je fakt peklíčko. Super se třeba chodí na rande s někym, kdo si ty články předtim detailně prostudoval:))…bolelo, tohle bolelo. Zhubla sem, až když sem to přestala mít v hlavě. Až když sem se tim přestala zabejvat, číst si o sobě hnusy, řešit každý jídlo. Teď mám už pár let pokoj a ikdyby zase přišlo nějaký silnější obdobíčko, řekla bych, že už mi nějakejch pár kilo navíc bude celkem u prdýlky. Mám v hlavě trochu jiný věci k řešení:)) Jo a ten kabát je dobovej, to neni muj civil. Jako oblíkat sem se tenkrát taky neuměla, ale tohle by byl majstrštyk:))

A post shared by n i k o l s t i b r o v a (@stibrovicnikolka) on

Štíbrová nicméně přiznala, že jí její tehdejší váha přidělávala vrásky. “Trápila jsem se, ne že ne. Nejedla jsem o nic víc než teď, ale prostě měla jsem o 10 kilo víc. A čim víc jsem měla v hlavě, že je nějakej problém, tim víc jsem přibírala. Mimochodem, pro holku neni snad nic víc ponižujícího, než si o sobě číst každej tejden, jak strašně teď vypadá, tenhle bulvární bodyshaming je fakt peklíčko. Super se třeba chodí na rande s někym, kdo si ty články předtim detailně prostudoval… Bolelo, tohle bolelo,” svěřila se.

A jak se jí tak velká proměna nakonec podařila? “Zhubla jsem, až když jsem to přestala mít v hlavě. Až když jsem se tim přestala zabejvat, číst si o sobě hnusy, řešit každý jídlo. Teď mám už pár let pokoj a ikdyby zase přišlo nějaký silnější obdobíčko, řekla bych, že už mi nějakejch pár kilo navíc bude celkem u prdýlky. Mám v hlavě trochu jiný věci k řešení,” vyjádřila se rázně.

Celebrity - další články

Doporučujeme