TENIS: Před časem bojovaly o chlapa. Teď si to rozdají o finále Wimbledonu!

9. července 2015·Celebrity·Redakce

Tenistky Serena Williamsová a Maria Šarapovová se utkají o finále Wimbledonu. Věděli jste, ale že kdysi bojovaly i o přízeň stejného muže?

Souboje mezi Serenou Williamsovou a Marií Šarapovovou patří k tomu nejlepšímu, co současný ženský tenis může nabídnout. Jsou jako oheň a led. Zatímco Serena je výbušná a impulzivní, Rusce přezdívají ledová královna. Zatímco kypré Sereně se za její postavu mnozí posmívají, blonďatá Maria je sexsymbolem.

Na ženském okruhu neexistuje větší rivalita, než mezi těmito hráčkami. A nejen na kurtu. Současný přítel Šarapovové Grigor Dimitrov byl totiž kdysi milencem Sereny Williamsové. To je dost pikantní záležitost, když si uvědomíte, že obě hráčky patří do světové špičky a po většinu roku se tak neustále potkávají na stejných turnajích. 

Dimitrov si začal s Williamsovou někdy v roce 2012, kdy měli stejného trenéra. Už za pár týdnů ji ale opustil kvůli Šarapovové a Sereně tím zlomil srdce. Od té doby si obě hráčky vyměnily několik uštěpačných komentářů a mezi kamarádky je rozhodně nepočítejte. 

Takže když se potkají na kurtu, bude to pořádně jiskřit. A jak to dopadne ve Wimbledonu? Těžko říci, ale bilance mluví jasně: z dosavadních 19 vzájemných zápasů Serena vyhrála 17! 

Celebrity - další články

Doporučujeme