Tereza Brodská musela přerušit natáčení seriálu ZOO kvůli neodkladné operaci

14. března 2022·Celebrity·Redakce

Herečka Tereza Brodská. (Foto: Profimedia)

Herečka Tereza Brodská musela kvůli zdravotním komplikacím přerušit natáčení divácky oblíbeného seriálu ZOO. Podstoupila operaci, kterou kvůli práci dlouhou dobu odkládala. Teď ji čeká rekonvalescence a až potom se vrátí opět na plac. Infomovala o tom své fanoušky na instagramu.

Už rok jsem tu operaci odkládala! Tak ještě chvíli rekonvalescence a pak už jsem (skoro) celá vaše,” napsala na instagram herečka. Tu trápil nebezpečný zánět tlustého střeva, odborně zvaný divertikulitida.

Zákrok nakonec podstoupila na konci února. “Myslela jsem si, že to bude jednodušší operace, ale bylo to celkem náročné. Děkuji všem, kteří mi pomohli vyjít vstříc. Hlavně profesoru Zavoralovi z Ústřední vojenské nemocnice a doktoru Bělinovi, který celý zákrok zvládl skutečně bravurně. Byla jsem v nejlepších rukách,” řekla deníku Blesk herečka. V nemocnici pak byla deset dnů. Nyní už je v domácí rekonvalescenci, která by měla trvat až šest týdnů.

“Chtěla bych poděkovat Simoně Babčákové a Prima ZOO, že mě uvolnily a nemusely holky moje přehazovat natáčecí dny! Taky všem na ČT, Místo činu Budějovice, Martinovi Froydovi, že museli udělat totéž. A též Tereze Kopáčové a Matějovi Stehlíkovi za opožděné přípravy nového seriálu,” poděkovala na instagramu všem Brodská. Na plac se vrátí už 25. března, kdy naskočí opět do pracovního kolotoče.

Celebrity - další články

Doporučujeme