Krásné Evě Burešové hlasivky vypověděly službu

13. března 2022·Celebrity·Redakce

Zpěvačka a herečka Eva Burešová. (Foto: Profimedia)

Krásná Eva Burešová ztratila to nejcennější, hlasivky. Ty jí minulý týden vypověděly službu, proto se tato talentovaná zpěvačka a herečka nemohla zúčastnit koncertu na podporu Ukrajiny, který pořádala televize Prima. O nemoci informovala fanoušky na instagramu, ti jí přejí brzké uzdravení.

“Hlasivky nefungují. Jsem ráda , že vůbec zvládnu spolknout čaj. Mrzí mě to strašně moc,” omlouvala se na instagramu Eva, protože jí její zdravotní stav nedovolil vystoupit na nedělním koncertu na podporu válkou sužuvané Ukrajiny. I když se kurýrovala, co to jen šlo.

Sama si myslí, že tak její tělo reaguje na extrémní vyčerpání. “Poslední měsíce jsem už tak vyčerpaná, že snad vždy, když mám pár dní volno, moje tělo naprosto vypne,” dodala posmutněle zpěvačka s tím, že minule měla nemocné ledviny.

View this post on Instagram

A post shared by Eva • Salvatore • Burešová (@evabureshsalvatore)

Fanoušci i kolegové pak pod příspěvkěm posílali Evě mnoho vzkazů, kde jí přejí brzké uzdravení. “Evi!!! Ať je ti brzy lépe,” napsala zpěvačka Anna Julie Slováčková. “Evi, není přece co odpouštět. Hlavní je, aby ses brzy uzdravila. Moc moc na Tebe myslíme a posíláme sílu a energii, ať jsi brzo fit,” dodala Martina Hanušová.

Celebrity - další články

Doporučujeme