Tereza Ramba prozradila, kdy se stala maminkou a detailně popsala, jaký měla porod

24. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Tereza Ramba (Foto: ČTK)

Tereza Ramba minulý týden oznámila, že je už dvojnásobnou maminkou. Herečka je známá tím, že si velmi chrání své soukromí. Až teprve nyní se svěřila, že miminko se narodilo už před Vánoci a barvitě vylíčila, jak přišlo na svět.

Tereza Ramba má s manželem Matyášem už syna Mikoláše, který se narodil v roce 2019. Od začátku mu ale na sociálních sítí přezdívali Slunce. Herečka se svěřila, že pohlaví druhého miminka věděli, ale tajili to. Od prvních chvil ale Tereza věděla, že to bude holčička Teodora. O jejím narození, které doprovázel covid, se nyní herečka rozepsala na sociálních sítích.

View this post on Instagram

A post shared by Tereza Ramba (@tereza.voriskova)

Ještě předtím ale zavzpomínala na narození prvorozeného potomka. “Mikoláš přišel na svět, za krve a řevu, strašně, nasál vzduch a přihlásil se k světu. Já si vás pamatuju, říkala sestřička. Malého vezli ze sálu a řval jako tygr. Tady v porodnici nepřestal. Doma taky ne, usmívám se pro sebe. Ale umazlili jsme ho. Nakonec mlíko – láska – mlíko, jak říká naše paní doktorka Barbora, všechno vždycky zachrání,“ popsala.

Den před porodem jsem nemohla ani otevřít oči. Tělo se připravuje. Bude to pekelně dřív, chvěla jsem se, plná úzkosti, stesku po Slunci, který byl ten den u babičky, poprvé spal mimo naši postel, tak tak jsem zvedla sklenici s vodou. A druhý den. Orgasmický porod. Když tohle přede mnou někdo po prvním porodu řekl, měla jsem chuť ho umlátit těžkou palicí,“ svěřila se herečka.

Nakonec se ale z Teodory vyklubala Miřenka. “Mira. Míra. V takovém klidu a lásce. Jako když se vám do duše rozprostírá zamilovanost. Ve vlnách, v tlaku, kdy každou další sekundou jsi blíž k zázraku a o bolesti se nedá mluvit. Matyáš mi tiskl ruku. Nenechal by mě v tom. On je můj Muž. Moje hvězdička z plastovýho madla přišla na svět. Malinkatá, klidná a tak tichá, že se mi svíralo srdce. To není Teodora. Asi ne. Říká Matyáš. Je to Mira. A tak jsme kompletní, “ vysvětlila herečka.


Celebrity - další články

Doporučujeme