Tomáš Klus přišel o všechny videoklipy. Hackeři mu ukradli účet na YouTube

9. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Tomáš Klus. (Foto: se souhlasem T. Klus/Profimedia)

Zpěvákovi Tomáši Klusovi se stala největší noční můra. Jeho účet na YouTube v pátek večer napadli hackeři a oblíbený herec z pohádky Tajemství staré bambitky přišel o všechny klipy, videa a sledující. Informoval o tom na instagramu.

Jak to tak vypadá, přišel jsem o YouTube: klipy, videa, sledující. Ještě včera na něm nějaký hacker vysílal projevy Elona Muska. Žádná velká smuténka z toho na mě nepadá. Začít znova je zpruha,napsal na začátek příspěvku Klus a dodal, že mu tak došlo, jak je svět křehký a pomíjivý.

Naštěstí se podle něj nic tak hrozného nestalo a na celou věc se dívá s nadhledem. “Ve skutečnosti se nic nestalo. Doslova. Na skutečném Tomáši Klusovi se totiž nic jiného, než skutečný Tomáš Klus vysílat nedá,” uvedl zpěvák.

View this post on Instagram

A post shared by Tomáš Klus (@tomas_klus)

Více si tak hodlá vážit přítomnosti a toho, jaký je ve skutečnosti. “Nebudu chtít být víc a víc a víc a tam takovej, támhle zase trošku jinej, tady jinej úplně. Abych se z toho zmatku z vlastní různoty sám nehacknul. Vždyť to nejlepší na nás je, že jsme takoví, jací jsme. Že takoví, jací jsme my, není nikdo jiný na světě. Sláva jedinečnosti,” uzavřel nemilou situaci Klus. Uvidíme tedy, kdy se mu podaří obnovit data a snad se z jeho klipů opět budou moci fanoušci těšit.

Celebrity - další články

Doporučujeme