Kvůli komu se Vincent, syn Veroniky Žilkové svlékl a ukázal tak dokonalé tělo? Budete překvapeni!

7. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Vincent Navrátil (Foto zdroj: Profimedia)

Do nahaté výzvy se na svém instagramu zapojil i oblíbený Vincent Navrátil, syn Veroniky Žilkové a bratr Agáty Hanychové. Přestože ho lidé považují za "toho jediného normálního" z této rodiny, i on dokáže svými činy šokovat, ačkoliv příjemně. Na sociálních sítích zveřejnil fotografii, kde dává na odiv své vymakané tělo. A kvůli komu to udělal?

Vincent je pohledný, mladý a zábavný muž. Navíc teď ukázal, že má pevnou vůli a přes vánoční všudypřítomná lákadla v podobě pohody, lenošení, řízků a cukroví nepolevil. Dřel na svém těle v posilovně, a i když to sám označil za volání po pozornosti, určitě to jeho fanynkám nebude vadit.

“Poslušně hlásím, že se na to přes svátky nevykašlu. A abych měl motivaci, tak slibuju, že sem dám další trapnou, sebestřednou a o pozornost volající polonahou fotku 26.12. Ať už budu vypadat jakkoliv…” napsal na instagram pod fotografii, kde pózuje svlečený do půl těla. I když se možná jedná o sebestřednou fotku, za trapnou ji jistě považují jen závistiví muži. Na to konto mu do komentáře napsala sama Eva Decastelo, že po něm další fotku požaduje 3. ledna. Prý ať to má nějaký řád.

View this post on Instagram

A post shared by Vincent Navratil (@vincentnavratil)

“Hrozba veřejného ponížení mne udrží nestát se přes Vánoce smutným a osamělým vysavačem jídla,” zněl dál příspěvek. My musíme uznat, že jako motivace k tomu to vydržet, je to dobrý nápad. Otázkou ale zůstává, jestli by k nějakému ponížení došlo, i kdyby si od cvičení a hlídání se dal pohov. Jistě by se i tak našlo spoustu fanynek, které by tohodle fešáka nenechaly dlouho smutného.

Celebrity - další články

Doporučujeme