TRAPAS: Na karlovarském festivalu pohřbili Stanislava Fišera! Ten přitom žije

11. července 2015·Celebrity·Luboš Procházka

V rámci závěrečného galavečera karlovarského filmového festivalu se v medailonku o zesnulých filmařích a hercích za poslední rok objevil také Stanislav Fišer (83). Herec přitom žije! Upozornil na to deník Blesk.

Zarazilo to nejprve diváky ve velkém sále hotelu Thermal a o dvě hodiny později také u televizních obrazovek. Program ČT 2 totiž závěrečný galavečer vysílal ze záznamu. Stanislav Fišer se tak objevil na seznamu zesnulých herců, mezi Ladislavem Chudíkem (†91), Janem Schánilcem (†72) či Janem Pohanem (+84).

„Já to vůbec nechápu, oni se zbláznili! Koukám na obrazovku a vidím, že jsem v seznamu mrtvých,“ řekl rozčilený Fišer pozdě večer Blesku. „Jsem živý a vůbec nic se neděje! To určitě spletli na základě úmrtí Pierra Brice, kterého jsem daboval, a který zemřel,“ přemýšlel Fišer. „Doufám, že mi dají nějaký honorář a omluví se,“ dodal.

„Byl to omyl! Panu Fišerovi se moc omlouváme. Velice nás to mrzí. Přejeme mu ještě hodně dlouhých let života,“ kála se mluvčí festivalu Uljana Donáthová. 

Celebrity - další články

Doporučujeme