Úterní host Pokondrů: Boxerka Fabiana Bytyqi!

30. června 2015·Celebrity·Luboš Procházka

Úterním hostem u Pokondrů byla mladá česká boxerka Fabiana Bytyqi! Miloš a Roman se jí mimo jiné zeptali, kdy a od koho dostala největší výprask. Poslechněte si záznam rozhovoru.

Jak se holka jako ty dostane k boxu?

Fabiana: U mě to začalo už asi ve 4 letech, kdy mě taťka vzal na první hodinu karate. Mně se to tak zalíbilo, že jsem u toho zůstala, pak se ke mně přidal i můj brácha a spolu jsme pak v 11 přecházeli ke kickboxu a odtamtud jsem dostala nabídku od Lukáše Konečného, takže takhle jsem se dostala k boxu.

3 nepříjemné otázky

Chtěla jsi s tím někdy seknout?

Fabiana: Zatím nechtěla. Po jednom zápase jsem měla takový pocit, kdy jsem byla úplně vyšťavená a řekla jsem si, proč to vlastně dělám. I když jsem ten zápas vyhrála, byla jsem na dně. Ale za hodinu jsem nabrala jsem cukry a energii a bylo to zase všechno v pohodě.

Setkala jsi se někdy s názorem, že jsou boxeři hloupí?

Fabiana: Setkávám se s tím často, hodně lidí to předhazuje. Ale já si myslím, že na box musíte být chytří, musíte přemýšlet. Kolikrát v průběhu zápasu musíte změnit taktiku, přečíst soupeře… Není to nic jednoduchého. Ale kdo to nezkusil, ten neví. Ale nedělají to všichni. A když mi to někdo řekne, tak na to nereaguji. Ať si každý myslí, co chce. Já vím své.

Kdy jsi dostala největší výprask?

Fabiana: Ani nevím… Asi to bylo na tréningu při sparingách, kdy jsem na kickboxu sparovala s velkýma klukama. Oni sice tu sílu šetří, ale stejně, když ten úder dopadne, tak to někdy uletí. 

Celebrity - další články

Doporučujeme