Válka mezi Kardashiankama! Slavné sestry vytáhly do boje pomocí nadupaných dekoltů

5. října 2023·Celebrity·Redakce

Holky z rodu Kardashian (Zdroj: Profimedia)

Ženy často moc dobře vědí, že jsou ňadra jejich velkou předností. Není se čemu divit, že si rády berou výstřihy a muži jim tak koukají více do něj, než do očí. A podobně to mají i Kendall Jenner, Kylie Jenner a Kim Kardashian.

Paříž je Mekkou módy, a proto se tam tento týden odehrává slavný fashion week. A do francouzské metropole se přesunul i klan Kardashian-Jenner. Kendall Jenner vyrazila do Paříže pracovně a poslední týden je k nezastavení. Modelka odešla velkou většinu přehlídek slavných návrhářů, ale nejvíce jí to slušelo na show L’Oréal.

Na akci si vzala stříbrné třpytivé šaty, které obepínaly její dokonalou postavu a ukázala i dekolt. A dekolt se rozhodla předvést i Kylie Jenner, která v Paříži chodí hlavně za zábavou a navštěvuje jednu přehlídku za druhou. Jednou z nich byla třeba přehlídka značky Schiaparelli, na kterou si vzala třpytivé přiléhavé šaty, ve kterých vypadala skvěle. A opět nechyběl výrazný dekolt.

Kylie má ideální postavu přesýpacích hodin a útlý pas, proto jí tento typ šatů velmi sluší. Škoda jen ty zvláštní boty, které k modelu zvolila. A výstřih nechyběl ani u třetí do party – Kim Kardashian. Ta ostatně ráda nosí modely, u kterých jí muži koukají spíše na ňadra, než do očí. Na přehlídku Victorie Beckham oblékla světle růžové saténové šaty a luxusní doplňky v podobě diamantového náhrdelníku a prstenu.

Podívejte se do galerie:

 

Celebrity - další články

Doporučujeme