Válka v královské rodině? Princ Harry odmítl pozvánku na otcovu oslavu narozenin

8. listopadu 2023·Celebrity·Redakce

Princové Charles a Harry (Foto: ČTK)

I když to vypadalo, že spory mezi princem Harrym a královskou rodinou utichly, opak je pravdou. Princ nyní odmítl přijet na listopadovou oslavu 75. narozeniny krále Karla III. A není to poprvé.

Jen 29 hodin strávil princ Harry v Londýně, kam přiletěl kvůli korunovaci svého otce. Do letadla usedl ve chvíli, kdy král Karel III. s manželkou Camillou dorazili do Buckinghamského paláce. Harry dal jasně najevo, že s rodinou stále moc času trávit nechce. Vztahy panovníka a jeho syna mají k dokonalosti hodně daleko. Na vině je nejen kontroverzní dokument, ale i kniha, ve které vylíčil manželku krále jako stvůru.

14. listopadu oslaví král Karel III. 75. narozeniny. Oslava by se měla konat v Clarence House v Londýně a pozvánky už rodina a přátelé dostali. Princ Harry ale pozvánku odmítl, což není poprvé. V září měl Karel svého syna požádat, aby přijel s rodinou a připomněl si rok od smrti královny Alžběty II. (✝96). Ten ale odmítl, i když byl ve své rodné zemi.

Před pěti lety to bylo přesně naopak. Harry s manželkou Meghan odložili líbánky, aby se zúčastnili zahradní party na počest otce, který slavil 70. narozeniny. Vztahy mezi Harrym a rodinou jsou velmi chladné. Dokazuje to i fakt, že mu otec či bratr William nepopřáli veřejně na sociálních sítích k narozeninám, což ale běžně dělají.

Celebrity - další články

Doporučujeme