Velká rána pro herečku Jennifer Aniston. Zemřel jí milovaný tatínek, herec John Aniston

15. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Jennifer Aniston-John Aniston. (Foto: Profimedia)

Herečka Jennifer Aniston, která se proslavila hlavně díky sitcomu Přátelé, prožívá bolestivé období. Fanouškům se na instagramu svěřila, že zemřel její milovaný tatínek, herec John Aniston. Ten se proslavil zejména rolí v nekonečném seriálu Tak jde čas.

John Aniston zemřel v pátek 11. listopadu ve věku 89 let.  Drahý tatínku… Johne Anthony Aniston. Byl jsi jedním z nejúžasnějších lidí, které jsem kdy poznala. Jsem tak vděčná, že jsi odešel do nebe v míru a bez bolesti. 11.11. Vždy jsi měl perfektní načasování. To číslo teď bude mít pro mě ještě větší význam. Budu tě milovat až do konce věků. Nezapomenu,” napsala na instagram Jennifer. K popisku nasdílela i spoustu fotografií s otcem, které je zachycují v průběhu let.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Aniston ale s tatínkem mnoho let dobrý vztah neměla. Dlouho mu nedokázala odpustit, že od její matky, Nancy Dow (†79), před lety odešel. V té době bylo herečce jen deset let. Ke smíru mezi nimi došlo až před rokem 2020. Podle blízkého zdroje z okolí Jennifer je opět spojila pandemie. “Byli na telefonu téměř každý den. Nešlo jen o krátké rozhovory,” uvedl nejmenovaný pro Daily Mail.

Johna proslavila zejména role v nekonečném seriálu Tak jde čas, ve kterém hrál od července 1985. Za to byl také nominován na Daytime Emmy Award za vynikajícího herce ve vedlejší roli.


Celebrity - další články

Doporučujeme