Velké změny v seriálu Specialisté. Dvě hvězdy končí, v nové sezóně se vrátí Kajnarová s Prachařem

19. října 2022·Celebrity·Redakce

Zuzana Kajnarová a David Prachař. (Foto: se souhlasem TV Nova)

Velká rána pro fanoušky seriálu Specialisté. Z kriminálky v nové sezóně odejde Jacob Erftemeijer alias kapitán Beran a Eva Leimbergerová, která hraje kapitánku Šafářovou. Důvodem je návrat vyšetřovatelů Vondráčka a Májové. Informovala o tom TV Nova na svém webu.

Opravdu nemilé překvapení si pro dva herce z oblíbeného seriálu Specialisté přichystali tvůrci. Kapitánka Šafářová a kapitán Beran už neobjasní ani jednu vraždu. Podle deníku Blesk dostali herci Eva Leimbergová a Jacob Erftemeijer vyhazov.

Hlavně Eva měla z vyhazovu šok,” sdělil Blesku nejmenovaný zdroj. Ještě donedávna se herečka médiím svěřovala s tím, jak se na place neustále potýká se záchvaty smíchu.

Dobří specialisté se vracejí

Do seriálu se mají podle informací vrátit herec David Prachař, který hrál roli vrchního vyšetřovatele. Se Specialisty jsem prožil krásné tři roky natáčení a po třech letech se vracím, trojka je magické číslo,” uvedl pro TV Nova. Otázkou zůstává, jak s dějem zahýbá. Aktuálně je totiž šéfem týmu kriminalistů major Strouhal, kterého hraje herec Martin Dejdar.

Návrat hlásí také herečka Zuzana Kajnarová alias kapitánka Zuzana Májová. Ta ze seriálu odešla kvůli těhotenství. V nových dílech bude ale vystupovat pod příjmením Koutná, jelikož se její postava v mezidobí vdala. Moc se těším, zejména na většinu starých i nových kolegů, s nimiž se opět budu potkávat,” sdělila serveru. Na oba herce se na obrazovkách můžete těšit na začátku příštího roku.


Celebrity - další články

Doporučujeme