Veronika Arichteva sepsala seznam předporodních předsevzetí a jak je (ne)dodržuje při výchově syna

17. května 2022·Celebrity·Redakce

Rodina Arichtevů (Foto: Instagram Veroniky Arichtevy, se souhlasem Veroniky)

Herečka Veronika Arichteva, která nedávno na instagramu pobavila své fanoušky popisováním, jak moc se liší realita dovolené s dítětem u moře od jejích původních představ. Stejně kvalitně pobavila i srovnáním toho, co si jako budoucí máma předsevzala ohledně výchovy svého syna a toho, jak to nedodržuje. Ačkoliv se jistě najde spoustu rádoby dokonalých matek, které si neodpustí pár moralizujících komentářů, velká spousta její přiznání jistě ocenila, protože jim manželka režiséra Bisera Arichteva dala pocit, že je to normální. Navíc zábavné video Luky a jeho trampot skutečně potěší a vykouzlí úsměv na tváři.

8. května se slavil Den matek a herečka Veronika Arichteva využila této příležitosti, aby na svém instagramovém účtu zveřejnila kouzelné video svého malého syna Luky, jak vyvádí jednu neplechu za druhou, a jak se s tím Veronika vypořádává. Často za pomoci pohádek na tabletu. “Krásná kampaň mě dokopala se nad sebou trochu zamyslet. Co jsem si vždycky říkala, že nebudu dělat a dělám. A není toho málo, napsala hvězda seriálu Vyprávěj na úvod.

A výčet všech předsevzetí, které se úplně nesetkaly s realitou vypsala s humorem sobě vlastním hezky jednu za druhou. Žádnej tablet ani mobil, televize jenom občas… Za mobilem jsem ho učila se plazit, tablet jsem pořídila hned po první probrečený jízdě autem. A že jsme pár kiláků před domem brečeli oba. Duck tv a youtube u nás běží denně,” začala s problémem, se kterým se patrně potýká spoustu rodičů.

View this post on Instagram

A post shared by Veronika Arichteva (@veronikaarichtev)

Z obýváku nebudu mít dětský hřiště a Luka bude mít jenom pár hraček, ideálně v nude tónech bez zvuku… V našem obývacím lunaparku chybí už jenom kuličkovej bazén a ty dřevěný vyblitý hračky,” jojo, to bývá také krásná představa, uklizeného domu bez oslintaného a upatlaného nábytku od dětských ručiček a bez všelijakých hlučných hraček, které neladí s interiérem.

“Nebudu mu dávat rohlík, dyť je to zbytečný jídlo pro dítě a nic mu to nedá… Jemu ne, ale já mám chvilku klid. Zabavuju ho tím už pár měsíců. Já na tý skvělý bílý hmotě vyrostla a vypadá to, že půjde v mých moučných stopách. A taky už měl pizzu a avokádový sushi, pěkně ochucený pečený kuře, svíčkovou, guláš…” Každý rodič ví, jak těžké je snažit se udržet dítě jen na mrkvičce a vařené brokolici.

Dále se ve výčtu svého “selhání” zmínila o navrácení do původní postavy za co nejkratší možný čas. Také chtěla skoncovat časem stráveným na mobilu, což se jí podařilo. Občas si ho ale do ruky vezme, když k tomu má příležitost. Ještě se zmínila o tom, že jí občas ujedou nervy a přenáší na Luku své nálady, což si také slíbila, že nikdy nebude dělat.

“Není to sice podle mejch původních představ, ale tyhle jsou lepší, protože jsou naše. Je krásný bejt Lukova máma. I když ne podle tabulek” uzavřela své veřejné přiznání spokojená a šťastná Veronika.

Celebrity - další články

Doporučujeme