VIDEO: Čech si na stadionu Chelsea spletl šatnu a fanoušci ukázali, že jej pořád milují.

19. září 2015·Celebrity·Luboš Procházka

Poprvé od překvapivého přestupu k rivalům z Arsenalu přijel Petr Čech na stadion Chelsea Londýn, kde strávil 11 let. A fanoušci soupeře fotbalového brankáře uvítali s láskou.

Petr Čech přijel na stadion Stamford Bridge, kde strávil většinu své dosavadní fotbalové kariéry, a tak nebylo divu, že si po výstupu z autobusu spletl šatny a vzal za kliku dveří domácích Blues. Ve vteřině si to ale uvědomil a okamžitě zamířil do šatny hostí, kterou zde použil vůbec poprvé. 

Když pak těsně před začátkem zápasu vešel na hřiště, fanoušci domácího týmu jej přivítali vroucím potleskem a někteří i nápaditými transparenty. Podporu mu na Instagramu vyjádřili i bývalé hvězdy klubu Didier Drogba a Frank Lampard. Ten napsal, že fanoušci nikdy nezapomenou na to, co pro klub udělal. A Drogba přidal popisek s tím, že Čech bude jednou z největších legend Chelsea.

 

A po zápase byl naměkko i trenér Chelsea José Mourinho, který na tiskové konferenci prohlásil, že pokud by se Čech chtěl do klubu někdy vrátit, dveře bude mít vždy otevřené. Samotný zápas však pro Čecha moc dobře nedopadl, jeho Arsenal prohrál 0:2.

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme