VIDEO: Fanoušek vyděsil na kurtu tenisovou hvězdu! Chtěl selfie

26. května 2015·Celebrity·Luboš Procházka

Lidé toužící po selfie fotografii s někým slavným se nezastaví před ničím. Naposledy se o tom přesvědčil tenista Roger Federer přímo během turnaje French Open.

Jeden z nejslavnějších tenistů historie vítězně dokončil svůj zápas prvního kola na French Open proti Kolumbijci Fallovi, když k němu najednou přiběhl fanoušek v bílém tričku a s mobilem v ruce. Viditelně zaskočený Federer se jej snažil držet od těla a bezradně se rozhlížel po ochrance. Ta zasáhla až za chvíli.

“Nemám problém se s fanoušky fotit, ale na kurtech bychom se měli cítit bezpečně,” komentoval to Federer. Není divu, že byl ze situace znepokojený. Nebylo to totiž poprvé, co po něm přímo na kurtu vystartoval fanoušek. Před šesti lety to zažil také na French Open, kdy se mu divák snažil nasadit na hlavu podivný klobouk. 

V roce 2013 zase přerušil finále French Open mezi Rafaelem Nadalem a Davidem Ferrerem fanoušek v bílé masce a s petardou v ruce. Navíc dodnes všechny tenisty děsí případ z roku 1993, kdy na turnaji v Hamburku Moniku Selešovou zasáhl nožem do zad fanatický fanoušek Steffi Grafové.

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme