VIDEO: Miliardář Karel Janeček se oženil ve vrtulníku!

18. května 2015·Celebrity·Luboš Procházka

Příbramská matrika zažila netradiční svatbu. Známý miliardář a geniální matematik Karel Janeček si společně s Mariem Mhadhbi řekli své „ano“ ve vrtulníku nad příbramským katastrem. Podívejte se na video!

„Svatba probíhala v podstatě standardně. Jenom s tím rozdílem, že svatební obřad byl přerušen, svatebčané, svědci, oddávající, paní matrikářka s paní překladatelkou a někteří svatebčané se odebrali do vrtulníku, který se vznesl do výšky 1221 m, kde si ve 12 hodin a 21 minut tuniského času novomanželé řekli své ano,“ uvedl k této netradiční svatbě starosta města Příbrami Jindřich Vařeka, který snoubence oddával.

„To, že svatba proběhla už 1. května, jsme nemohli prozradit dříve než pan Janeček, byli jsme vázáni mlčenlivostí,“ uvedl starosta města Příbrami Jindřich Vařeka.

„Moje životní láska se jmenuje Mariem. Je to žena pocházející z Tuniska, která žije v současné době v Paříži, ale bude žít zde v České republice,“ prozradil až po dvanácti dnech po svatbě Karel Janeček v rozhovoru pro DVTV.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme