VIDEO: V klipu Davida Deyla hraje tanečnice od slavného rappera Westa!

16. dubna 2015·Celebrity·Luboš Procházka

Videoklip k singlu V ozvěnách je na světe! Úspěšná skladba z Davidova stejnojmenného alba zní v rádiích a daří se jí v oficiální hitparádě nejhranějších českých písní. Málokdo přitom ví, že v klipu hraje tanečnice od slavného rappera Kanya Westa.

„Když ve vztahu jeden zradí druhého, často to dlouho bolí. Bolest ze zrady se velmi dlouho vrací, jako se vrací ozvěna”, říká zpěvák David Deyl o své písni. „Tato píseň je omluvou za zradu, prosbou za odpuštění, prosbou o druhou šanci, prosbou za „mír v ozvěnách“.

Videoklip se natáčel v Husitském muzeu v Táboře. Komorní prostředí a atmosféra místa se k písni vyloženě hodí. David se svým týmem pojal klip minimalisticky. Režisér Drahoslav Lysák doplňuje: „v této skladbě jsem chtěl podtrhnout Davidovi hluboké emoce, což se nám povedlo díky Lucii Drábkové, která je precizní choreografkou a zároveň jedničkou scénického tance“, říká režisér videoklipu.

Lucie Drábková je opravdovou hvězdou. Královéhradecká rodačka je profesionální tanečnicí napříč styly. Začínala moderní gymnastikou a získala také angažmá v týmu superstar Kanya Westa, pro kterého tančila i na jeho světovém turné.

Lyrická a melodická píseň chytí za srdce každého fanouška stylu classical-crossover. Deylova spolupráce se Severočeskou filharmonií Teplice přináší fanouškům nezapomenutelný popově – symfonický zážitek.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme