Víte, co je na Mahuleně Bočanové to nejcennější? Možná budete překvapeni

22. dubna 2022·Celebrity·Dominika Číčelová

Mahulena Bočanová, dcera (Foto: Profimedia)

Mahulena Bočanová je skvělá česká herečka a moderátorka. Před kamerou se pohybuje už od mala a není se čemu divit. Herectví ani moderování ovšem není to, co je na ní nejcennější. Tedy není to to, co ji především živí. Uhádnete, o jakou její přednost se jedná? Prozradila to na svém instagramu.

Samozřejmě je Mahulena především milující mámou. A to tak milující, že svou dcerku mazlí a pusinkuje, i když už jí je 20 let. Sama si uvědomuje, že to možná občas přehání, ale zkrátka si nemůže pomoct. “Každé ráno ji chci zulíbat jako miminko a říkám si: Mahu, uber, je jí 20. Chovej se normálně, civilně, jako v jiných domácnostech po ránu. A pak se probere, otevře kukadla a ze mě vyleze: Krásné ráno, lásenko moje milovaná! Jakpak jsi spinkala, čudlinko moje?” svěřila se herečka na sociálních sítích.

A jakou má tohle její přiznání spojitost s tím, co jí nejvíc vydělává? Velkou. Dodala totiž ještě, že ji takhle budí “tím nejsametovějším hlasem, za který mě v dabingu velmi dobře platí a říkají: ‚Dejte nám tam Bočanovou’.” Zda tento hlas oceňuje dcera stejně jako lidi v dabingu, jisté není. Jí ale tato činnost vydělává očividně slušně. 

A není se čemu divit. Co by byla Catherine Zeta-Jones bez tohohle svůdného sexy sameťáčku? Obě herečky si jsou vzhledově velice podobné, ovšem manželce Michaela Douglase chybí právě tento jedinečný hlas. Bez něj by herečka jistě nebyla tak neodolatelná a tajemná jako Elena ve filmu Zorro: Tajemná tvář. 

Celebrity - další články

Doporučujeme