Vondráčková v zajetí záchranářů. Potřebovala jejich pomoc?

22. září 2014·Celebrity·Redakce

Zpěvačka Helena Vondráčková předala v Praze záchranářům z celé republiky pamětní plakety a osobně podepsané certifikáty za jejich účast na mezinárodním metodickém cvičení záchranných služeb.

„Jsem ráda, že jsem se mohla zúčastnit tohoto slavnostního ceremoniálu a osobně poznat lidi, kterých si velmi vážím a jejich práci obdivuji,“ řekla v úvodu setkání zpěvačka, která se vyfotografovala se všemi záchranáři na parkovšti Tower Parku.

„Tato akce byla nejen úspěšná ze strany účastníků, ale také si vážím toho, že taková osobnost jako je paní Vondráčková si našla čas na setkání se záchranáří“, řekl hlavní organizátor Matěj Hříbal.

Slavnostního ocenění se zúčastnil také ředitel pražské záchrankyZdeněk Schwarz. „Paní Vondráčkovou jsem byl nedávno navštívit na křtu jejího nového CD Best of the Best, protože rád poslouchám její písničky a obdivuji její profesionalitu“, prohlásil Schwarz. (lbp)

 

Záchranáři se se zpěvačkou vyfotili pod žižkovskou věží.

Helena gratulovala…

… i předávala ocenění.

Zleva: Šéf pražské záchranky Zdeněk Schwarz, šéfka agentury VIP osobnosti Alena Hájková, moderátor Luboš Procházka, Helena Vondráčková a záchranář Matěj Hříbal.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme