Vyléčený Karel Gott na nejnovější fotce! Takhle ho vítal jeho pejsek

19. března 2016·Celebrity·Luboš Procházka

Lepší začátek jara si Karel Gott ani neuměl představit! Během slunečného pátku se totiž od lékařů dozvěděl úžasnou zprávu, že zvítězil nad rakovinou mízních uzlin. Když se pak vracel z nemocnice, čekající novináři měli možnost vidět, jak se o Slavíka stará jeho pečovatelka – fenka zlatého retrívra Stella.

Fenka byla v době, kdy páníček sváděl nejtěžší boj s rakovinou, mimo domov. Vzala si ji do péče kynoložka a kamarádka Gottových Zuzana Daušová. Pod jejím dohledem podstoupila fenka základní výcvik poslušnosti a také prošla canisterapeutickými zkouškami (léčebný kontakt psa a člověka, pozn. red.). A tak se teď po návratu domů vlastně stala oficiální ošetřovatelkou svého páníčka.

„Ahoj, Stellinko, no jo, budeme si hrát,“ zdravil se včera po poledni Karel se svou chlupatou ošetřovatelkou, když přijížděl z nemocnice do své vily na Bertramce. „Vezu si dobré zprávy, závěrečné výsledky onkologické léčby jsou v pořádku,“ řekl Gott a už se těšil na odpolední procházku se Stellou a dcerkami Charlottkou a Nellinkou.

Vyšetření potvrdila: Karel Gott porazil rakovinu!

Zpěvák Karel Gott zahájil po boji s rakovinou hlasovou rehabilitaci!

Dobrá zpráva! Karlu Gottovi se po boji s rakovinou pomalu vrací hlas

Audiopozdrav Karla Gotta! Děkuje v něm doktorům, staniční sestře i fanouškům

Celebrity - další články

Doporučujeme