Vypadá jako můj táta, jeho táta a náš soused. Veronika Žilková se pochlubila pohledným synem Vincentem

11. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Veronika Žilková a její děti (Zdroj: Profimedia)

Za svého syna Vincenta Navrátila se herečka Veronika Žilková rozhodně nemusí stydět. Syn šel v jejích stopách a věnuje se herectví. Jeho postava navíc není vůbec k zahození. Svým synem se herečka ráda pochlubí i na svém instagramu.

Jak se říká, když se rozdávala krása a talent, šel si Vincent Navrátil přidat hned několikrát. Nadějný herec ale nespoléhá jen na svou fešnou tvářičku a pevné tělo, má i něco v hlavě. Věnuje se nejen herectví, ale i scenáristice a režii. Není se tak čemu divit, že jeho maminka se jím ráda pochlubí.  „Mix genů viz další foto. Vypadá jeho můj táta, jeho táta a náš soused – to je vtip,“ zavtipkovala herečka.

Na první fotce je namakaný Vincent s pohledem hollywoodského lamače ženských srdcí. Druhá fotka patří Veroničině tatínkovi, známému hudebnímu pedagogovi Václavu Žilkovi (†82) a na poslední fotce je Vincentův otec Marek Navrátil (†55). S ním má herečka i druhého syna Cyrila, ale své děti si stavař moc neužil. V roce 2016 podlehl mozkové mrtvici.

View this post on Instagram

A post shared by Veronika Zilkova Stropnicka (@veronikazilkovastropnicka)

Nicméně ženy v tomto případě nepotěšíme. Vincent je už tři roky zadaný, jeho srdce patří krásné blondýnce Anetě. Kdo by čekal, že herec po svém boku bude mít ženu z oboru, mýlí se. Aneta je totiž vystudovaná embryoložka.


Celebrity - další články

Doporučujeme