Vypadnutá Simona Babčáková se fanouškům zatím neozvala. Je naštvaná nebo ji nemoc skolila více?

8. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Simona Babčáková a Martin Prágr (Foto: ČTK)

Čtvrtý večer v taneční soutěži StarDance vypadl herec Zdeněk Godla a jeho partnerka Tereza Prucková. Netančili ani Simona Babčáková a Martin Prágr, kteří jsou dalším vypadlým párem. Herečka se ale zatím fanouškům neozvala a sama se k situaci zatím nevyjádřila.

Když se Tereza Kostková vrátila do StarDance, všichni diváci si oddychli, že je koronavirový skandál v soutěži za nimi. Zvláště, když se pak na parketu objevil i Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorková. Simona Babčáková a Martin Prágr se na parketu ale neukázali a ani neukáží. Marek Eben a Tereza Kostková to vysvětlili tím, že Simona je nemocná a vzhledem k tomu, že nebyli ani minulý týden, jedná se o druhou absenci.

View this post on Instagram

A post shared by Simona Babcakova (@simonababcakova)

Podle pravidel je to konečná. Dnešní večer bohužel ze zdravotních důvodů nevystoupí Simona Babčáková a Martin Prágr. Licenční pravidla od BBC nám nedovolují, aby v soutěži pokračovali, jedná se totiž o jejich druhou absenci v soutěži. S dalším párem se rozloučíme i na konci pořadu, vyřazování musí proběhnout standardně,“ objevilo se následně na sociálních sítích StarDance.

Mnozí se podivovali nad tím, že podle sociálních sítích to vypadalo, že Simona nadále trénuje. Na to, že je nemocná, to rozhodně nevypadalo. Naopak se svým tanečníkem vtipkovali a herečka prosila zábavným způsobem o hlasy, kvůli kterým přišla tím, že nemohla tancovat minulý díl.

View this post on Instagram

A post shared by Simona Babcakova (@simonababcakova)

Kromě toho měla i záložní plán, kdyby vypadla už první listopadovou sobotu. „Tak my už máme s Martinem náhradní plán. Secvičujeme hudební číslo, až vypadneme ze soutěže, abychom mohli zůstat spolu. A Miraie Navrátila bereme do party,” svěřila se Simona ve středu. Vtipkovali i ve čtvrtek, kdy mluvili o tom, že nejlepší přípravou na rumbu je rum.

A od té doby nic. Nic nenapsala ani v sobotu, v době vysílání StarDance. Zatímco ona se obrnila mlčením, vyjádřila se alespoň její tanečník, Martin Prágr. “Popsal bych to takto,“ napsal Prágr a přidal emotikony srdíček. „Je nám to líto, jak to celé dopadlo. Děkujeme vám všem za podporu, hezké zprávy, obrázky od dětí, poslané hlasy, byla to jízda,“ dodal smutný tanečník.

Nikdo tak neví, proč se herečka neozvala. Je snad naštvaná, že to takhle dopadlo a ona tři měsíce dřela na tanečních trénincích zbytečně? Nebo ji nemoc skolila, že nemá energii se vyjadřovat veřejně? Ať tak či onak, všichni herečce přejí hlavně zdraví a doufají, že se jim brzo ozve.


Celebrity - další články

Doporučujeme