Výzva Ondřeje Vetchého: Pomozte sportovcům dosáhnout sportovního vrcholu!

25. října 2016·Celebrity·Redakce

Nenecháte si ujít žádný sportovní svátek, ať už je to olympiáda nebo evropská či světová mistrovství, kde se s konkurencí z celého světa utkávají čeští sportovci? A co kdybyste měli možnost vystřelit do světa nové sportovce, kteří by laťku ve své disciplíně mohli posunout ještě výš? Máte tu moc!

Talent, zdraví a potřebné štěstí, ale i vůle, vytrvalost a odhodlání. To jsou podle herce a sportovce Ondřeje Vetchého kíčové faktory k úspěchu nejen ve sportu. Právě v této umanutosti v dobrém slova smyslu vidím přesah i do každodenního života a také vklad do budoucnosti,” říká Vetchý, který zaštiťuje projekt, jenž pomáhá mladým sportovním nadějím dosáhnout na svůj sportovní sen.

V tuto chvíli bylo vybráno ze stovek sportovců hned šest takových nadějí, které chtějí reprezentovat svoji zem a vy jim můžete pomoci udělat ten krok, který je posune dál a dovolí jim trénovat na opravdu vrcholové úrovni.

„Mladí sportovci potřebují i podporu veřejnosti. Každý si může na stránkách Fondu Magnesia GO (magnesiago.cz) vybrat svého favorita a dát mu hlas. Podpořte, prosím, tyto mladé talentované sportovce, aby si mohli splnit sportovní sny a hrdě reprezentovat svou zemi,“ vyzývá širokou veřejnost Ondřej Vetchý.

Autor: Redakce

 

Celebrity - další články

Doporučujeme