Z kapely Rybičky 48 už nikdo není k mání. Kytarista Michal se oženil s krásnou Evičkou

10. října 2022·Celebrity·Redakce

Kapela Rybičky 48 a nevěsta. (Foto: se souhlasem K. Ryba/Rybičky 48)

"Už se to ví, tyhle dva budou dneska svý. Už se to ví, budou dneska svý," zní v refrénu populárního songu Svatební hymna od kapely Rybičky 48 a jistě si to zpívali všichni, kteří se účastnili svatby posledního svobodného člena tohoto bandu. Kytarista Michal Brener do toho v sobotu konečně praštil. Informoval o tom frontman kapely na instagramu.

Evička a Breny. Poslední svobodnej Rybiček byl Breny. Teď už jsme všichni šťastně ženatí, napsal na instagram frontman kapely Kuba Ryba. K textu přiložil i pěkný snímek, na kterém se zvěčnil s vysmátým ženichem a nevěstou.

View this post on Instagram

A post shared by Kuba Ryba (@kubaryba)

Z fotografie je zjevné, že nevěsta Eva měla krásné dlouhé bílé šaty s krajkovým vrškem a v ruce drží něžnou bílo růžovou kytici. Ženich měl černý oblek a ani na svatbě kytaristovi nechybělo jeho černé číro, které je pro něj tak typické.

Včerejšek byl ve znamení svatby dvou krásnejch lidí, náš kytarista a idol dívčích srdcí Michal Brener si vzal za ženu svou dlouholetou lásku Evičku. My vám ze srdce přejeme, ať vás láska provází. PS: V O2 aréně vám poprvé zahraje kapela ze samejch ženáčů,” napsali pak kluci na instagram Rybiček 48. Ty už 20. října čeká velkolepý koncert v pražské O2 aréně. Tam společně s fanoušky oslaví 20 let rock’n’rollu na české hudební scéně.

Celebrity - další články

Doporučujeme