Rybičky 48 slaví a jedou dál! K 20. výročí si nadělily album a megakoncert

24. září 2022·Hudba·Dominika Číčelová

Rybičky 48 .(Foto: se souhlasem Linda Orlík)

Už všichni víme, že kluci z Rybiček nejsou starý a teď navíc vykřikují do světa, že jedou dál. Samozřejmě to nesdělují svým fanouškům nijak jinak, než novým singlem s názvem Jedeme dál. Ten můžeme najít na všech jejich streamovacích platformách, včetně celého stejnojmenného alba. V rámci jejich slavení je i dlouho očekávaný koncert v O2 aréně, který proběhne už 20. října.

Živoucí legendy českého punk-rocku, kapela Rybičky 48, fungují na scéně už přes dvacet let. A jak jinak oslavit narozeniny kapely, než koncertem v největší české hale? Už 20. října tak předvede kutnohorská parta velkolepou hudební i vizuální show v O2 aréně.

Zazní nejen největší hity, ale i novinky, které vychází na albu Jedeme dál společně se stejnojmenným singlem. “Dvakrát jsme museli kvůli covidu koncert přesunout. Ale pevně věřím, že teď už to klapne. Aspoň jsme měli víc času na přípravu a teď máme speciální podium, největší jaké jsme kdy stavěli. Věřím, že to bude lidi bavit. Bude to velkolepá oslava,láká fanoušky frontman Kuba Ryba.

Jak je možný, že to přežili?

Nejnovější album s názvem Jedeme dál je k dispozici na všech streamovacích platformách a fanoušci na něm najdou zbrusu novou píseň i už známé singly. “Na desce hostují Pokáč, Marek Ztracený, Bára Zemanová nebo Vašek Bláha z Divokýho Billa,” říká kytarista Petr Lebeda. V současnosti vzniká i dokument mapující kariéru české kapely a dle slov zpěváka Kuby Ryby se jen hemží zábavnými příhodami. “Někdy si říkám, jak je vlastně možný, že jsme to přežili,” říká Kuba s úsměvem.

Hudba - další články

Doporučujeme