Z Ruminky je Dáša. Dcera Moniky Bagárové tak alespoň může slavit svátek

23. února 2022·Celebrity·Redakce

Monika Bagárová s manželem (Zdroj: Profimedia)

Občas se stane, že ačkoliv dáte svému dítěti jakékoliv jméno, postupem času se mu začne říkat jinak. A někdy zažitá přezdívka nemá vůbec nic společného s původním jménem. Zpěvačka Monika Bagárová a MMA zápasník Makhmud Muradov sice dali své dceři jméno Rumia, ovšem její teta ji překřtila na Dášu. S informací přišel deník Blesk.

Malá Rumia, dcera Moniky a Macha, dostala jméno po své babičce z tátovy strany. Ten je původem z Uzbekistánu, tedy se nemůžeme divit, že jméno Rumia v našem kalendáři není. To ale vyřešila teta malé Ruminky a sestra Moniky, která ji překřtila na Dášu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Natálie Bagárová • Natalii (@natalii_bb)

“Dneska jsem si uvědomila, že jsem RUMINCE trochu do jejího budoucího života zavařila. Od té doby, co jí říkám DÁŠO, tak už neslyším její opravdové jméno,” svěřila se Natálie, která nazpívala s Monikou píseň Sestra, čímž předvedla svůj pěvecký talent.

Zajímavé je, že malá Rumia nemá ke své příbuzné, po které má jméno, příliš blízko. Ačkoliv tatínek jezdí za rodinou do Uzbekistánu celkem často, Rumia se s touto částí rodiny zatím nesetkala. Nejprve to nebylo možné kvůli covidu, poté došlo na rozchod jejích rodičů, což je ale již zažehnáno, tak snad brzy na rodinné setkání dojde.

Celebrity - další články

Doporučujeme