Trable v ráji jsou ty tam? Bagárová a Muradov vypadají opět jako šťastný pár

4. února 2022·Celebrity·Redakce

Monika Bagárová s manželem (Zdroj: Profimedia)

Přestože rozchod oznámili veřejnosti nedávno, podle sociálních sítí to vypadá, že šlo jen o krátkou krizi, která by se mohla brzy stát minulostí. Jak zpěvačka Monika Bagárová, tak kickboxer Machmud Muradov zveřejnili na svých instagramových profilech společnou fotografii, kde oba září štěstím. Fanoušci jsou nadšení a podle jejich reakcí by páru opravdu přáli, aby spolu byli opět šťastní.

Když Monika Bagárová loni na Boží hod oznámila, že se s otcem své dcery rozešli, byl to pro jejich fanoušky celkem šok. Ve čtvrtek však oba dva zveřejnili na svých profilech společnou fotografii, jak si užívají šťastné chvíle se svou dcerou Ruminkou. Ta se vesele baví na kolotoči, zatímco její rodiče vypadají, jako kdyby se mezi nimi nic špatného nestalo.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Samozřejmě se tak nabízí otázka, zda jsou Monika s Machem opět spolu a fanoušci jim v komentářích vyjadřují neskrývanou podporu a radost z toho, že vypadají šťastně. Navíc všichni zmiňují důležitost úplné rodiny především pro malou Ruminku. “Máte krásnou princezničku a potřebuje vás oba,napsala jedna fanynka. “Jste krásná rodinka. Moc vám přeji, ať jste spolu šťastní,” popřála jim zase druhá.

K fotce se vyjádřila i Lela Ceterová, partnerka Karlose Vémoly, která si nedávno také prošla partnerskou krizí. Moc vám to sluší,” napsala Monice. U Lely a Karlose však šlo o o poznání kratší průběh krize, a tak si pár už také užívá společné chvíle, které sdílí na sociálních sítích.

Celebrity - další články

Doporučujeme