Za sebou má dvě operace a čekají ho další. Jeremy Renner se bude léčit roky, ale chce bojovat

22. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Jeremy Renner. (Zdroj: Profimedia)

Už je to více než 14 dní, co se herci Jeremy Rennerovi změnil život. Po nehodě je upoután na nemocniční lůžko a jisté je, že léčba bude velmi náročná a hlavně dlouhá. Herec ale neztrácí optimismus. Informaci uvedl časopis People.

Jeremy Renner je sice ve vážném stavu stále v nemocnici, ale podle nejnovějších informacích dělá velké pokroky. Důležité je, že neztrácí optimismus, a jak se svěřila jeho sestra Kym, on i celá jeho rodina jsou nadšeni z pokroků, které herec dělá. „Je to bojovník, s ničím se nepáře,” svěřila se Kym.

Filmový a seriálový Hawkey si je vědom, že jeho zranění mohlo být ještě vážnější, a co hůř, že mohl i zemřít. Po nehodě, která se mu stala na Nový rok, kdy ho přejel jeho vlastní sněžný pluh, mohl vykrvácet. Nebýt rychlého zásahu sousedů všechno mohlo být jinak. A toho si je sám dobře vědom i Renner. „Říká se, že poškození Jeremyho hrudníku bylo tak rozsáhlé, že ho museli chirurgicky rekonstruovat. Zatím má za sebou dvě operace, v následujících dnech mu budou operovat ještě nohu,” svěřil se zdroj z hercova okolí.

View this post on Instagram

A post shared by Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Podle něj lékaři dávají hercovu tělu čas, aby mohlo odpočívat. I to je důvod, proč operace rozdělují. V tuto chvíli se herci daří víceméně dobře. S dýcháním mu pomáhá přístroj a bere hodně léků proti bolesti. Důležité ale je, že neztrácí optimismus a chce bojovat.

 

 


Celebrity - další články

Doporučujeme