Žádná svatba nebude! Jakub Prachař promluvil o vztahu se Sarou

31. března 2023·Celebrity·Redakce

Sara Sandeva a Jakub Prachař. (Foto: Profimedia)

Když má Jakub Prachař bavit diváky, může občas plácnout něco, čeho následně lituje. Během jednoho rozhovoru promluvil o svatbě a slovenští fanoušci ihned začali usuzovat, že má už jeho přítelkyně Sara Sandeva na ruce snubní prstýnek. Jakub však vše uvedl na prvou míru. Informuje o tom Blesk.cz.

Jakub Prachař a Sara Sandeva patří k nejpěknějším párům českého showbyznysu. Už tehdy, kdy se bulvární svět dozvěděl, že to tihle dva spolu pečou, veřejnost si je spolu hned zamilovala. Nikomu nepřijde zvláštní ani jejich věkový rozdíl.

View this post on Instagram

A post shared by Sara Sandeva (@sarasandeva)

Proto by se patrně nikdo nedivil, kdyby se Jakub a Sara rozhodli, že spolu zůstanou, dokud je smrt (nebo rozvodový soud) nerozdělí. Když tedy Jakub vtipkoval v jednom rozhovoru o prstýnku, všichni se toho chytli. Na Slovensku prý nastalo hotové šílenství. Tam totiž vstoupil do 11. řady show Česko Slovensko má talent.

Jelikož se však podle herce žádné zásnuby nekonají, musí být tento povyk nepříjemný jak pro něj, tak pro jeho přítelkyni. Rozhodl se tedy všechny domněnky rázně ukončit. “Co já vím, tak se nic takového nechystá a měl bych to převážně vědět já. Říkám různé věci, jak dělám zábavu v televizi, tak ze sebe člověk musí vyndat nějaký vtip. Říkám ne, žádný snubák se nekoná,” řekl Jakub pro Nový čas.sk.


Celebrity - další články

Doporučujeme