Zásnuby přímo na jevišti! SuperStar Martina Balogová se bude vdávat

15. listopadu 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Zpěvačka Martina Balogová. (Foto: se souhlasem Martina Balogová)

Vzpomínáte si na historicky první řadu pěvecké soutěže Česko hledá Superstar? Vítězkou se stala sice zpěvačka Aneta Langerová, hodně divákům však utkvěla v paměti sympatická Martina Balogová. Ta teď má také důvod k radosti. Její přítel František ji požádal o ruku, a to přímo během koncertu v pražské Redutě.

Martina Balogová skončila v roce 2004 v Superstar na krásném pátém místě. Díky soutěži nějakou dobu koncertovala a hrála v muzikálech. Ve čvtrtek 11. listopadu vystupovala v pražské Redutě. V ten den slavila také 43. narozeniny a u té příležitosti jí také její dlouholetý partner František požádal o ruku.

Nejprve se František objevil na pódiu s kyticí, aby své milé popřál k narozeninám. Myslím, že už je na čase,” s těmito slovy přítel poklekl a vytáhl z kapsy krabičku s prstýnkem. V ten moment to v publiku nadšeně zahučelo a Martina byla dojatá.

View this post on Instagram

A post shared by Martina Balogová 🎤🎶 (@martinabalogovaofficial)

Zpěvačka řekla ano a následoval polibek s láskyplným objetím. Na instagramu pak Balogová sdílela video, kde celý okamžik zachytil jeden z přihlížejících. Později pro ŽivotvČesku.cz snoubenci prozradili, že by se chtěli vzít už příští rok na jaře. Přiznávám se, že jsem to vůbec nečekala a dojalo mě to. V ten den jsem slavila své narozeniny, o to mě to dostalo více,” dodala pro server Martina.

Balogová krátce po skončení v soutěži otěhotněla. Manželství s Pepou, se kterým má syna stejného jména, jí nevyšlo a skončilo rozvodem. Do showbyznysu se vrátila až v roce 2016 a střihla si například duet se slavíkem Karlem Gottem (†80).

Celebrity - další články

Doporučujeme