Ze slavných pařmenů se stali abstinenti. S alkoholem sekl Noid, Bílá i Dědek

23. února 2022·Celebrity·Dominika Číčelová

Noid, Bílá, Dědek (Foto: Profimedia)

Suchý únor je už téměř za námi, a každý, kdo poctivě drží, si může zatleskat. Jsou však lidé, kteří suchý únor vyměnili za suchý život. Přestože měli pro alkoholické nápoje slabost a sklenička či panák pro ně byl běžnou součástí života, změnili svůj postoj a s alkoholem skoncovali. Které celebrity patří mezi abstinenty? To nám prozradil web Pro ženy.

Honza Dědek

Už je to více než rok, co si moderátor oblíbené talkshow dal poslední skleničku. Přestože on sám svým hostům rád nabídne pivo, sám si vystačí s vodou. Dopomohla mu k tomu mimo jiné i knížka Zápisník alkoholičky, díky které si uvědomil, že kdyby s pitím pokračoval, jednou by mohl mít vážný problém.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Honza Dědek 7 pádů (@honzadedek7padu)

Xindl X

Český zpěvák Ondřej Ládek, který tráví s rodinou spoustu času na Kanárských ostrovech, se rozhodl zhubnout. Jak to ale tak bývá, alkohol hraje v takovém procesu velkou roli, a tak se Xindl X vzdal i svého oblíbeného popíjení vína a dnes má dole již 23 kilo.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Xindl X (@xindlxofficial)

Václav Noid Bárta

Abstinovat bylo prý nejlepší rozhodnutí v jeho životě. Když se zpěvák stal otcem, nechtěl být ten, co vymetá večírky, dělá skandály a nemá pro své děti čistou hlavu. Navíc se vzhlédl ve fitness, a to s popíjením nejde skloubit dohromady. A tak žije už 5 let bez kapky alkoholu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Vaclav Noid Barta (@vaclavnoidbarta_official)

Lucie Bílá

Dřív byl panák vodky pro Lucii častým chlebem, ale přibližně před pěti lety zjistila, že si dá mnohem raději šálek dobré kávy, na kterou nedá dopustit. K tomu, aby měla dobrou náladu a cítila se dobře už alkohol nepotřebuje. A žít po boku muže, který je profesionální sportovec, se sklenkou v ruce asi úplně nejde.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lucie Bílá (@luciebila)

Celebrity - další články

Doporučujeme