Žena mnoha tváří. Kate Middleton si klidně zahraje fotbal na vysokých botech a dá si k tomu pivo

25. června 2022·Celebrity·Barbora Turková

Kate Middleton (Zdroj: Profimedia)

Kate Middleton je žena mnoha tváří. Umí být za pravou dámu, která je vždy elegantní a krásná. A to i ve chvíli, kdy na platformách hraje fotbal a pije pivo. Vévodkyně se společně s manželem, princem Williamem zúčastnila Cambridgeshire County Day. Informaci uvedl deník Daily Mail.

Vévodkyně a vévoda z Cambridge vyrazili do hrabství Cambridgeshire, kde navštívili Fitzwilliam Museum University of Cambridge, dětský hospic a bydlení pro lidi v nouzi. Na akci County Day si to Kate, která miluje sport, jaksepatří užívala.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Kate s Williamem nejprve dorazili do muzea, kde odhalili svůj první společný malovaný portrét. Autorem je renomovaný britský malíř Jamie Coreth. Vévodkyně na sobě má smaragdově zelené šaty a střevíčky stejné barvy, William tmavý oblek a modrou kravatu. Umělec se svěřil, že namalovat portrét pro něj bylo “největším privilegiem v životě”. Uvedl také, že se snažil, aby obraz vyvolával “pocit rovnováhy mezi jejich soukromým a veřejným životem”.

Poté navštívili East Anglia´s Childern´s Hospices v Miltonu a ubytovací charitativní organizaci. Zde se dozvěděli o práci, kterou organizace dělá, aby pomohla lidem bez domova. Ten den dorazili i na County Day na dostihové závodiště v Newmarketu. Zúčastnili se zde i fotbalového zápasu, kde si oba i sami fotbal i vyzkoušeli.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Kate na sobě měla modré vzorované šaty od LK Bennett, které už na sobě měla několikrát a klínové podpatky. Že by se v takové obuvi nedal hrát fotbal? Chyba! Kate s klidem skórovala, čímž si zasloužila ovace diváků. Následně si po svém výkonu zasloužila i vzorek piva z jednoho stánku. I to ostatně vyvolalo vlnu nadšení.


Celebrity - další články

Doporučujeme