Změnil si mi život k lepšímu. Veronika Arichteva dojemně popřála svému synovi k narozeninám

1. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Veronika Arichteva se synem Luka (Foto: se souhlasem Veroniky Arichtevy)

Už rok je tou nejšťastnější maminkou na světě. Syn Veroniky Arichtevy Luka oslavil 29. září první narozeniny. Jeho maminka mu samozřejmě popřála nejen osobně, ale i na instagramu, kde sdílela dojemné video.

Pro Veroniku Architevu byl Luka prvním dítětem, ale její manžel, režisér Biser Arichtev už jednoho syna z předchozího vztahu má. Oba dva nicméně společně prožívají krásnou etapu života. Před rokem se herečce po patnáctihodinovém porodu narodil chlapeček, který vážil 4100 gramů a měřil 51 centimetrů.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Veronika Arichteva (@veronikaarichtev)

Celé jméno zní Luka Christo Archtev, protože jeho otec má bulharské kořeny. U příležitosti narozenin usměvavého chlapečka sdílela Veronika nejen krásnou černobílou rodinnou fotografii, ale také dojemné video. To začíná těsně před porodem a pokračuje prvními okamžiky Lukova života. “Jestli si tohle za pár let budeš číst Luko, tak bych chtěla, aby si věděl, že je to dneska rok, co jsi se narodil a změnil mi tak život k lepšímu. K tomu nejkrásnějšímu. Neuměla jsem si představit, že je možný takhle moc milovat,” napsala Veronika.

Svému synovi samozřejmě popřála hodně zdraví, spokojenosti a štěstí. “Ať máš kolem sebe jenom ty, který na Tebe budou hodný a laskavý. A já Ti slibuju, že udělám všechno, aby jsi byl takový i ty! Tvoje máma,” dodala dojemně. Ke gratulacím se na instgaramu připojily i slavné osobnosti. Lukovi popřála třeba modelka Renata Langmannová či moderátorka Daniela Písařovicová.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme