Známe ho všichni, ale kdo to je ve skutečnosti? Víme, jak žije Henri z klubu miliardářů

18. září 2016·Celebrity·Redakce

V říjnu to budou dva roky, co mohou Češi vyhrávat miliardy v nadnárodní loterii Eurojackpot a co do českých domácností prostřednictvím televizních reklam vtrhl Henri, který zve do klubu miliardářů. Víte ale vůbec, kdo Henri ve skutečnosti je?

Není žádným tajemstvím, že Henri z klubu miliardářů je jen herec a na kontě žádné miliardy rozhodně nemá. Jeho představitel se jmenuje Johan van Vuuren, letos v listopadu mu bude dvaačtyřicet a živí se jako model a příležitostný herec v reklamách, výjimečně si zahraje i v nízkorozpočtovém filmu nebo dostane štěk v seriálu.

Johan pochází z Jihoafrické republiky, ale momentálně žije s manželkou a dvěma dětmi v Londýně. Pro české reklamní spoty si ho agentura, která je natáčí, vybrala, protože ho u nás nikdo nezná a nikdo si ho tak nebude spojovat s žádnou rolí. Pro Čechy je to prostě Henri z klubu miliardářů.

Johanův profil v modelingové agentuře:

Jak jste si jistě všimli, ani exteriéry české nejsou. Natáčelo se na thajských plážích a v Dominikánské republice. Letadlo Henri parkuje na letišti v Bangkoku a ostrůvek s vodopádem, kde se musí Henri koupat, potože nemá jako miliardář teplou vodu, je thajský strov Koh Samui.

FOTO: YouTube/Eurojackpot

 

Celebrity - další články

Doporučujeme