Zpěvák David Kraus vyznal na povel lásku své ženě a pochlubil se její krásou

3. září 2022·Celebrity·Redakce

David Kraus, Sarah Opravilová. (Foto: se souhlasem Davida Kraus)

Zpěvák David Kraus sdílel na svém instagramovém profilu fotku své překrásné ženy, se kterou má dcerku Ester. Napsal k ní láskyplné vyznání a všichni komentující museli uznat, že o dvacet let mladší modelka je skutečně překrásná. Fotku pořídil sám David jako momentku z dovolené.

Vypadá to, že partnerka Davida trochu žárlí, nebo chce jen potencionálním obdivovatelkám ukázat, jak pěknou rodinu doma David Kraus má. Syn Jana Krause totiž fotky ze svého soukromého života moc nezveřejňuje, a to se jeho Sarah asi příliš nelíbí.

David tak v pátek zveřejnil fotku s láskyplným vyznáním, kde je vidět jeho partnerka s rozkošnou dcerkou. Zpěvák ovšem přiznal, že to dělá na povel právě kvůli Sarah. Nicméně nyní už všechny fanynky vědí, že takové přirozeně pěkné ženy, se David asi jen tak nevzdá.

View this post on Instagram

A post shared by David (@davidkrausofficial)

“Moje žena a maminka naší dcery touží, abych se zamilovaným vzkazem sdílel její fotku, aby to všichni (nejspíš hlavně jiné ženy) viděli. Já svoje soukromí a rodinu nerad někde vystavuju, ale tady teda máte moje dvě největší lásky, napsal herec pod fotku. “Musím upozornit, že moje žena není nijak nalíčena ani retušována. A přesně tak se mi líbí nejvíc. Jsem fanda přirozenosti a momentek, doplnil ještě později v komentáři. No jo, kdo by nebyl fanda přirozenosti, když má doma tak přirozeně krásnou ženu.


Celebrity - další články

Doporučujeme