Zpěvák Ricky Martin je obviněn z incestu se synovcem a z domácího násilí, hrozí mu 50 let. Veškerou vinu popírá

18. července 2022·Celebrity·Redakce

Ricky Martin (Zdroj: Profimedia)

Zpěvák Ricky Martin má zaděláno na pořádný průšvih. Jeho jedenadvacetiletý synovec Dennis Yadiel Sanchez ho obvinil z incestu a domácího násilí. Informaci přinesl španělský deník Marca.

Na portorickou hudební hvězdu Rickyho Martina byl již před dvěma týdny vydán zatykač. Minulý pátek vyšlo najevo, že zpěvák čelí obvinění z domácího násilí a incestu, on veškerá obvinění odmítá. Údajnou obětí má být hudebníkův synovec Dennis Yadiel Sanchez, se kterým měl mít Martin sedm měsíců vztah.

Informaci španělskému deníku Marca sdělil Martinův bratr Eric. Konec vztahu měl zpěvák těžko nést a svému příbuznému měl fyzicky i psychicky ubližovat. Za tato závažná obvinění by podle portorických zákonů mohl zpěvák dostat až 50 let vězení. Soudní jednání v této věci nařídil soud v Portoriku na 21. července.

Jeho právník Marty Singer veškerá obvinění ihned popřel. „Bohužel osoba, která toto tvrzení učinila, se potýká s hlubokými psychickými problémy. Ricky Martin pochopitelně nikdy nebyl zapleten do jakéhokoliv sexuálního nebo romantického vztahu se svým synovcem,“ uvedl zpěvákův právník. K aféře se samozřejmě hned vyjádřil i samotný zpěvák. „Tohle je nejen nepravdivé, ale i nechutné. Všichni doufáme, že tomu muži se dostane pomoci, kterou naléhavě potřebuje. Ale nejvíc doufáme, že případ bude brzy smeten ze stolu, až se soudce podívá na všechna fakta.“


Celebrity - další články

Doporučujeme