Zpěvák Tom Jones se chce v Česku potkat s Gottem!

24. července 2016·Celebrity·Luboš Procházka

Už příští týden v pátek přijede do Česka legendární zpěvák Tom Jones! Stále populární Tygr z Walesu by se podle svých slov rád před nebo po svém vystoupení na festivalu Benátská! sešel s Karlem Gottem.

„Rád bych se s panem Gottem potkal! Vím, že bojoval s vážnou nemocí… Chtěl bych ho vidět a podpořit,“ oznámil prostřednictvím svého managementu Tom Jones.

Zpěvák, stejně jako řada dalších světových umělců (např. operní pěvec José Carreras), na Gotta v době, kdy v zimě bojoval s rakovinou mízních uzlin, velmi myslel. Oba se vzájemně uznávají už řadu let a kdykoliv Jones v minulosti vystupoval v Česku, chtěl se s Karlem vidět. Letos se to ale nejspíše nepovede!

Za prvé: Gott je momentálně se svojí rodinou na dovolené u moře, ze které se má rodina podle informací Blesku vrátit v závěru příštího týdne. Za druhé: Zpěvák zatím nemá informace o tom, že by se s ním chtěl Jones setkat! „Doposud nikdo ze strany Toma Jonese nekontaktoval pana Gotta, ani jeho management, kvůli údajnému setkání,“ napsala zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová.

Do Liberce v létě přijede legendární Tom Jones!

Více o Karlu Gottovi čtěte tady!

Celebrity - další články

Doporučujeme