Zraněná noha se nechce vyléčit. Markéta Konvičková končí kvůli zdravotnímu stavu v Sama doma

31. března 2022·Celebrity·Redakce

Markéta Konvičková (Zdroj: Profimedia)

Zdraví jí překazilo práci. Markéta Konvičková se jako moderátorka pořadu Sama doma objevovala od loňského ledna. Nyní ale musí kvůli zdravotním problémům skončit, respektive dát si pauzu. Informaci uvedl deník Blesk.

V regionální ostravské odnoži pořadu Sama doma působila Markéta Konvičková 11 měsíců. Začala loni v lednu, a jak sama říká, litovala by, kdyby si živé moderování nezkusila. Nyní se domluvila na přerušení spolupráce. “Poranila jsem si nohu a léčba byla delší, než jsem čekala, tak jsem nevysílala. Do června jsem si vzala volno a do pořadu naskočím v září,” svěřila se zpěvačka.

Nohu si poranila před koncem loňského roku. Upadla na dceřinu dřevěnou hračku a kůži má prasklou až do masa. Zdánlivě banální zranění se ale nechce zahojit. „Nohy mám jak omalovánky, jak zakopávám o hračky, nebo Amálka řádí a omylem papučkama kopne,” svěřila se kráska.

Zranění si nakonec vyléčila teprve až před pár dny a konečně už může zase běhat za dcerou. Sama doma se vysílá jednou za dva týdny z ostravského studia, což nemá Markéta daleko. Se snoubencem René mají kousek dům. I přesto, že má práci kousek, bude lepší, když bude ještě odpočívat. V plné síle se pak bude moci zase před kameru vrátit.


Celebrity - další články

Doporučujeme