Jak to bude s Terezou Kostkovou a Markem Ebenem ve StarDance?

10. dubna 2024·Celebrity·Redakce

Tereza Kostková a Marek Eben (Zdroj: Profimedia)

V letošní řadě StarDance zřejmě nezůstane kámen na kameni. Alespoň tak to vypadá poté, co se veřejnost dozvěděla, že do křesla pro porotce neusedne Zdeněk Chlopčík a pozici hlavního choreografa nebude zastávat Marek Zelinka. A co oblíbená moderátorská dvojice?

Obávaný kat Zdeněk Chlopčík končí ve StarDance nečekaně po 18 letech a svého místa se vzdal i hlavní choreograf Marek Zelinka. První jmenovaný ale odchází, protože to chce Česká televize, druhý na vlastní žádost. Zelinka mluvil o tom, že přímé přenosy jsou pro něj velký stres.

Vzhledem k tomu, že se nyní řeší nová řada StarDance, všechny samozřejmě zajímalo, jak to s moderátory bude. Změny na postech moderátorů se nechystají. Zůstává populární dvojice Tereza Kostková a Marek Eben,” potvrdila Česká televize, která tak uklidnila většinu diváků. StarDance bez Terezy Kostkové a Marka Ebena si totiž nikdo moc nedovede představit. Úvahy o případném konci naznačila před časem sama moderátorka. V naší profesi je strašně důležitý umět některé věci včas pustit. A musím říct, že o tom seriózně už léta přemýšlím, že chci tenhle moment poznat, řekla a dodala, že se musíme připravit na to, že doba se mění.

Pozici hlavního choreografa, kterým byl v posledních dvou ročnících Marek Zelinka, si nově rozdělí dva tanečníci – Ivana Hannichová a Martin Kolda. „Ivana bude mít na starost přípravu choreografií na úvod přímých přenosů a speciální taneční čísla. Martin bude od začátku červencových zkoušek až po finálový večer nápomocný párům s jejich jednotlivými vystoupeními,“ sdělila Blesku mluvčí ČT Vendula Krejčová.

Celebrity - další články

Doporučujeme