Zůza Belohorcová oslaví Vánoce opět v plavkách. Své tělo vystavila na pláži na Kanárech

29. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Zuzana Belohorcová (Foto zdroj: Instagram Zuzany Belohorcové . se souhlasem Zuzany)

Slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová si každý rok užívá vánoční advent a svátky v teple. Jinak tomu není ani letos. Své luxusní tělo vystavuje v plavkách na pláži na Tenerife. Samozřejmě vše dokumentuje a zveřejňuje na svých sociálních sítích.

Závidět ji můžeme jak její krásnou postavu, kterou se ráda chlubí, tak i teplo, které si na rozdíl od nás v ČR užívá. “Užíváme si, už se chystáme zdobit stromeček a dělat výzdobu. Rodiče tady máme do 15. prosince, pak se vrací domů, protože mají novou vnučku od mojí mladší sestry. Ale jsem ráda, že je tady máme a užíváme si s nimi,” svěřila se Super.cz Zuzana. Alespoň první polovinu adventu si tedy užívá v rozšířeném rodinném kruhu.

View this post on Instagram

A post shared by Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova)

Není to poprvé, co se rozhodla Vánoce oslavit netradičně v teple u moře. Spoustu lidí si rádo jednou za čas vyzkouší strávit Vánoce jinak než v zimě, s procházkou na náměstí, kde si dá svařák a po Štědrém večeru půjde na půlnoční. Pro Zuzanu je to už ale tradice.

“Vánoce jsou pro mě nejkrásnějším svátkem v roce, užíváme si je s dětmi. Jsme zvyklí na Vánoce v teple, jak jsme byli na Floridě dvanáct let. A i tady druhým rokem na Tenerife,” prozradila Zuzana. “Nám vyhovuje si dát do oběda pohodu na pláži a večer si udělat pěkný Štědrý večer v kruhu rodiny. Dělám vždy pro známé koňak, také pro paní učitelky ve škole, a také peču rohlíčky, v tom pokračuji i tady,” popisuje moderátorka běžný Štědrý den na Kanárech, které si jí staly druhým domovem.

Celebrity - další články

Doporučujeme