Zuzana Belohorcová podstoupila další plastiku. Co si nechala upravit tentokrát?

1. července 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zuzana Belohorcová. Foto: se souhlasem Zuzany Belohorcové.

Před několika lety si moderátorka Zuzana Belohorcová (45) nechala upravit poprsí, více než deset let je nadšenou uživatelkou botoxu. A teď se rozhodla dopřát svému tělu další úpravu: na sociálních sítích se pochlubila s výsledky po operaci víček. 

“Je úžasné mít po svém boku lidi, se kterými si rozumíte nejen lidsky, ale na které se za jakýchkoliv okolností můžete vždy spolehnout i po profesionální stránce,” napsala Belohorcová ve středu 30. června na svůj instagram a vyzdvihla práci českého plastického chirurga Libora Kmenta.

U Kmenta již před šesti lety podstoupila plastiku prsou. “A proto, když jsem se rzhodla podstoupit operaci horních víček, ani minutu jsem neváhala, komu se opět svěřím do rukou. Děkuji za další úžasnou zkušenost,” pochvaluje si.

Pro operaci se prý rozhodla z ryze estetických důvodů. “I v show Tvoje tvář má známý hlas mě na to vizážistky upozorňovaly,”popsala, co rozhodnutí předcházelo.

View this post on Instagram

A post shared by Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova)

Belohorcová operaci podstoupila v Česku, s rodinou ale v současnosti žije ve Španělsku. Tam se odstěhovali z Amerického Miami. “Je to velice zarážející, v Čechách se na plastiku prsou lidé dívají s lehkým odporem, v Americe je to naprosto běžné. Naopak se mé kamarádky pozastavují nad tím, že je mám ještě přírodní,” přiznala před lety pro iDnes.cz, jak se její okolí stavělo k její první plastické operaci.

Celebrity - další články

Doporučujeme