Cukrář Jenda z Peče celá země míří na liposukci. Celý život bojuji s postavou, stýská si

15. června 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: se souhlasem ČT

Cukrář Jan Jirka, kterého proslavila hlavně show Peče celá země, jde do sebe. Už nějaký čas si bedlivě hlídá své stravování a tělo prohání pravidelným cvičením. Shodil už přes 10 kilogramů, stále ale není spokojený. Rozhodl se proto podstoupit liposukci. 

“13 kg dole!!! Nestřídmost je jeden z hlavních hříchů… Postava je můj celoživotní boj. Tentokrát mi to hodně ujelo. Naučit se jist střídmě a cvičit mi dalo práci a nyní jím krásně a to si dám po ránu i sladký dezert,” pochvaloval si před rokem, když změnu započal.

View this post on Instagram

A post shared by Jan Jirka (@jenda_hair_and_bake)

Vedle obdivných a pochvalných reakcí se ale překvapivě dočkal i takových, které upřednostňovaly jeho postavu před proměnou. “Život někdy přináší změny, vlastně vždy přináší změny… Hodně lidem se líbila moje image s kily navíc, ale já byl opravdu nešťastný! Teď se cítím mnohem lépe. A nebojte, sladké stále jím a vždy budu,” vzkázal jim tehdy a za svou baculatou minulostí se rozhodl udělat tlustou čáru.

Odhodlání mu vydrželo dodnes, s trénováním nepřestává a zdravý jídelníček si stále hlídá. Pořád ho ale trápí určité partie na těle, které nevypadají podle jeho představ.

“Celý život bojuji s postavou. Čím jsem starší, tím víc se pozoruji. Liposukce neslouží tak úplně k redukci váhy, ale slouží k dotvarování problematických partiích. U mě to jsou především boky a břicho,” popsal pro Super.cz cukrář a svěřil se, že si od zákroku slibuje větší spokojenost se svým tělem. Ani po něm ale s prací na sobě rozhodně skončit nehodlá.

View this post on Instagram

A post shared by Jan Jirka (@jenda_hair_and_bake)

Celebrity - další články

Doporučujeme