Co sudičky přály Ladislavovi – Lucie Bílá, Simona Krainová a Karel Gott

28. srpna 2017·Články·Redakce

Zdroj: archiv Ladislava Bubnára

Zpěvák Ladislav Bubnár ve středu 14. června představil veřejnosti svůj debutový videoklip k písni SARA. Na honosném křtu nechyběly ani známé osobnosti z českého a slovenského showbyznysu. Kostel Sacre Coeur rozezněly písně Ladislava Bubnára a Lucie Bílé za doprovodu špičkových tanečníků Andreie Merkurieva a Diany Kosarevy.

Celý večer se nesl v duchu romantického videoklipu SARA. Než došlo k samotnému křtu, měli možnost účastnící zhlédnout vystoupení famózních sólistů pražského Národního divadla, světové hvězdy baletu, ale i samba tanečnice. Uvedení videoklipu Ladislava vyvrcholilo po vystoupení populární zpěvačky Lucie Bílé, která se zároveň stala jednou ze sudiček. Neskrývala radost z toho, že může být součástí startu kariéry svého nového kolegy.

Pozvání stát se součástí křtu přijala i modelka Simona Krainová a Ladislavova kmotra Halina Chobot. Simona nevěděla, co víc než štěstí může přát Ladislavovi, který si prošel trnitou cestou až k vysněnému večeru. Když se účastníci domnívali, že jsou na pódiu všechny tři sudičky, moderátor Leoš Mareš oznámil, že se sestava tří sudiček ještě rozroste a jednoho člena. Nikdo však nečekal, že na pódium vyjde sám mistr Karel Gott. Překvapení a slzy dojetí neskrýval ani ten, kvůli kterému se celá akce uskutečnila.

Zdroj: archiv Ladislava Bubnára

Mistr pochválil talentovaného zpěváka a byl hrdý na to, že uspěl v zahraniční soutěži právě s písní Lady Carneval. „Láďu jsem slyšel zpívat a divím se, že jsem se s ním ještě osobně nesetkal. Jsem pyšný na to, že si vybral moji píseň, se kterou uspěl v zahraniční soutěži,“ řekl Karel Gott. Zpěvákovi ještě popřál hodně úspěchů v branži a štěstí na autory, jaké měl sám.

Debutový večer se Ladislavovi opravdu podařil. Podívejte se na honosný videoklip, který byl předmětem slavnostní události:

Články - další články

Doporučujeme