Čtvrtníčka odvezli s covidem na JIP. Hana Zagorová virus porazila

25. září 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Foto: zagorovavideo, ČTK

Herci Petru Čtvrtníčkovi (56) diagnostikovali covid už minulý týden. Bohužel ve středu se mu přitížilo a musela ho sanitka odvézt do nemocnice, kde leží ve vážném stavu na jednotce intenzivní péče. Všechna představení, kde hrál jsou zrušená.

Čtvrtníček onemocněl minulý týden, kdy se u něj objevily první příznaky jako bolest svalů a kloubů. Ve středu se mu ale rapidně přitížilo, měl problém s dechem a sanitka ho musela odvezla do fakultní nemocnice v Motole. “Musel okamžitě na JIP, napojili ho na dýchací přístroj,” tvrdí zdroj z nemocnice Blesku.

Divadlo Na zábradlí okamžitě zrušilo několik představení, kde herec účinkuje. “Vážené divačky a diváci, z důvodu nálezu testu Covid-19 u jednoho z našich zaměstnanců jsme nuceni zrušit všechny reprízy inscenací do 27. září,” napsalo na svých stránkách divadlo.

Hana Zagorová koronavirus porazila a je negativní

S vysokými teplotami v nemocnici, na začátku září, skončila také zpěvačka Hana Zagorová (74). Koronavirus ale úspěšně překonala a po boku manžela Štefana Margity (64) zase září jako sluníčko.

“Třikrát hurá podruhé!!! Jsme venku a negativní konečně společně,” napsal na Instagram manžel Hanky. Oba tak šli rovnou na procházku, kde se zastavili i na skleničku vína. “Huráááá, hurááá, tak už jsem i já zdravá a negativní. Dejte na sebe pozor, protože je to mrcha zákeřná,” vzkázala fanouškům na sociální síti zpěvačka.

View this post on Instagram

Třikrát hurá podruhé!!! Jsme venku a negativní konečně společně.??

A post shared by Štefan Margita (@stefanmargita_official) on

“Strašně se těším mezi lidi, 6.10. točíme se Štefanem u pana Krause a 7.10. se pořad vysílá. Myslím na vás a těším se na vás, Vaše Hanka,” dodala. Zagorová má od 70. let nevyléčitelnou nemoc krve, odborně paroxysmální noční hemoglobinurii, a musí tak chodit na transfúze. Z tohoto důvodu měla Hanka průběh onemocnění covid-19 těžší.

 

Foto: Instagram stefanmargita_official/Facebook Štefan Margita

Celebrity - další články

Doporučujeme