Další drama v rodině Štikových! Monika prý vyhodila kočku z auta

30. září 2018·Články·Karolína Stránská

O drama není v kontroverzní rodině Štikových nouze. Tentokrát je ohniskem sváru kočka. Tu měla údajně Monika vyhodit z auta, protože se jí chtěla zbavit. To tedy aspoň tvrdí Ornella na svém Facebooku.

“Nechtěla jsem to ventilovat, ale už nemůžu jinak. “Ztratila” se naše další rodinná kočka. Ta první zmizela po hlídání u kamarádky mé matky, které matka napovídala, že ji může uprostřed Zličína vypustit ve volnosti ven….(byla tam poprvé v životě). Co se nestalo…Sisi utekla a už ji od té doby nikdo neviděl. A teď? Zbyla ještě Lily (mládě od Sisi)…té se chtěla matka taky zbavit potom co jí nový boyfriend řekl, že kočku v bytě nechce. Nic proti tomu…každého věc,” prozradila na svém profilu.

Tím to ale nekončí Monika si prý navíc ještě zajela do vesnice Zbuzany a kočku, o kterou se starali po porodu a byla zvyklá na domov, vyhodila z auta. Je mi z toho tak smutno a zle zároveň, že to nejde ani slovy popsat!!!!!! Prosím kdyby ji někdo našel napište mi sem….postarám se o ní, protože já se ke zvířatům chovám s láskou a úctou. NE JAKO HYENA,” rozčílila se Ornella.

A co na to Monika? “No, úplný nesmysl. Ona utekla z domu a nechala tam svoje dvě kočky. Já udělala prohlášení. Protože mi to leze krkem. Ale fakt víc se k té kravině nebudu vyjadřovat,” uvedla Monika pro Super.cz.

Články - další články

Doporučujeme