Dětská modelka dobývá mola teprve v 7 letech. Je tohle nová nejkrásnější holčička světa?

22. března 2017·Články·Redakce

Účinkování ve videoklipu zpěvačky jménem Sia, hlavní hvězda kampaně světoznámé značky oblečení, modelka předních návrhářů. Molo je jí prostě vlastní. Nejde  o žádnou proslavenou krásku se zvučným jménem - tuhle sedmiletou slečnu všechno teprve čeká a přitom má za sebou už nespočet zážitků a zkušeností, které mění její sny v realitu.

Teprve sedmiletá Savy Monroe je hvězdou přehlídek a objektiv ji miluje. “Savy nemá žádnou průpravu, prostě jen chtěla být modelkou. Miluje předvádění a jejím snem je být tanečnicí,” řekla pro Daily Mail maminka krásné slečny.

Savy chtěla na molo už ve třech letech, ale rodičům se tenhle nápad nelíbil. V pěti letech, když stále sledovala módní přehlídky v televizi, povolili a sami kontaktovali několik agentur, které se věnují modelingu. Jak se zdá, byla to trefa do černého.

Po několika dnech podepsala malá kráska smlouvu a vybralo si jich hned několik módních značek. Pro rodiče je důležité, aby se nadále věnovala hlavně školním povinnostem. Savy plní sociální sítě nádhernými snímky a počet jejich sledovatelů roste každým dnem. O jejím přirozeném půvabu a talentu se můžete přesvědčit v GALERII.

Články - další články

Doporučujeme