Modelka si vydělává díky Instagramu. Kvůli sexy fotkám je však prý psychicky na dně

18. listopadu 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Amanda Lee (32) měla v plánu živit se jako fitness trenérka. Za účelem propagace si založila profil na Instagramu, brzy však zjistila, že čím více sexy fotky zveřejní, tím více lajků a komentářů získá. Netrvalo dlouho a mladá žena získala neuvěřitelných bezmála 12 milionů followerů a zisky ze sociálních sítí ji dnes bez problému uživí. Amanda se však rozhodla zveřejnit, že tento úspěch má i odvrácenou stranu. Žena je dnes psychicky na dně!

Svůj profil si Amanda Lee založila v roce 2014. Nejprve na internet dávala snímky, které souvisely s její profesí fitness trenérky. Brzy však přišla na to, že když na svých fotkách umně zapózuje a bude působit více sexy, získá tím víc pozitivní pozornosti.

“Fitness je sexy,” svěřila se Amanda v rozhovoru pro časopis Cosmopolitan. “Když jsem zjistila, že vyzývavější fotky získají více lajků, byla jsem okouzlena vší tou pozorností,” vzpomínala žena, jak to všechno začalo. V současné době je doslova posedlá tím, aby přidávané fotky byly perfektní.

Její hlavní fotografka je její maminka, která jí pomáhá objevit ty správné úhly, světlo a detaily vzhledu. Amanda používá aplikaci Facetune, aby její tvář vypadala více dokonle a žádnou maličkost neponechává náhodě. Aby taky ne, ty nejúspěšnější příspěvky mohou získat až 6 000 lajků, a to už je něco, co je pro inzerenty velmi atraktivní.

 

View this post on Instagram

Made you look? Wearing @fashionnova

A post shared by Amanda Lee (@amandaeliselee) on

Mladá žena by si na živobytí s klidem vydělala jen díky svým sociálním účtům. Dostává lukrativní nabídky od značek sportovního oblečení, prodejců specializovaných potravin, cvičebních pomůcek, módních značek, prodejců obuvi a dalších společností. Stačí, aby se s produktem firmy vyfotila.

Za jeden takový příspěvek si přitom může vydělat i 20 000 dolarů, tedy zhruba 425 000 korun. K tomu jí klienti platí až 350 dolarů na hodinu za osobní trénink (téměř 7 500 korun, pozn. red.), jen díky její slávě. Amanda se ale rozhodla nečekaně promluvit o tom, že má takovýhle životní styl i svá negativa.

“Vždycky jsem se chtěla líbit všem,” vysvětluje žena. Jenomže to pochopitelně nejde. “Nechala jsem se unést pozitivními reakcemi a všechno se začalo točit kolem toho, abych si udržela své křivky a sexy značku,” vysvětluje.  Amanda začala trávit hodiny v posilovně a dřela se namáhavým cvičením. Přesto však přiznává, že největší kouzlo je ve schopnosti správně se vyfotit.

Zdrojem perfektních fotek je zkrátka najít ten správný úhel, pózu, světlo a oblečení. “Vyfotím tak sto fotek, jen abych získala jednu perfektní,” přiznává žena. Aby se udržela v náročné konkurenci, podstoupila dokonce plastické operace. Nechala si do prsou vložit implantáty a pravidelně užívá botox.

Ačkoli si při pohledu na ni leckterá žena řekne, že vypadá úžasně, ona sama se stejným obdivem hledí na jiné ženy a žene se za tím, aby se jim vyrovnala.

Neustálý tlak na to, aby vypadala nerealisticky krásně, se výrazně podepsal na Amandině životě. Žena přiznává, že ani ona sama ve skutečnosti nevypadá tak, jako její fotky, což ji nepřestává trápit. Neustále má pocit, že by měla být ještě krásnější. Zároveň pociťuje, že se její osobnost scvrkla na pohledný obličej a svůdné tělo, což jí taky vadí. I proto se rozhodla, že svůj profil pomalu navrátí více realitě a zaměří se na něm místo na vyzývavost na to, jak být zdravý a fit.

Zábava - další články

Doporučujeme